top of page
Noorwegen_BA-228.jpg

Partners

 Wij omarmen bij Off the Beaten Path de onschatbare waarde van onze partners. Zij vormen de dappere metgezellen op ons ongebaande pad,  hun creativiteit en gezamenlijke visie verrijkt ons reisbedrijf. Samen vormen we een krachtig netwerk dat niet alleen grenzen doorbreekt, maar ook de horizon verbreedt voor de reizigers die durven verder te kijken dan het bekende.

 

Onze partners delen onze passie voor het buitengewone en dragen bij aan de magie van het onbekende.

Noorderhuis 

Zonder Noorderhuis was er geen Off the Beaten Path. Zij geloofde van de eerste seconde in ons project en gaven ons het volle vertrouwen door onze eerste Off the Beaten Path reizen mee te verkopen. 
Ze zijn de exclusieve doorvekopers van onze Hotel op Wielen reizen naar het Noorden. Alsook aankoper van onze reizen naar het Noorden. In Juli 2024 reizen we enkel exclusief met Noorderhuis reizigers.  
Onze reizen voor Noorderhuis:
5-18 juli 2024: Het eiland rond met Hotel op Wielen
20-27 juli 2024: De kust van Zuid-IJsland met Hotel op Wielen

Noorderhuis.jpg

Leef Reis Droom

Maya van Leef Reis Droom blinkt uit in het ontdekken van idyllische vanlife-plekjes waar je helemaal tot rust kunt komen. Haar expertise maakt haar de ideale match om voor ons de Vanlife-reizen te begeleiden.
 
Onze reizen samen met Maya:

14-24 augustus 2024: Vanlife IJsland (met eigen camper)

IMG_3616.JPG

Fotograaf Babeth Albert

Het is je misschien al opgevallen, maar onze website staat vol met prachtige foto's getrokken door onze huisfotograaf Babeth Albert. 
Haar oog voor detail, esthetiek en storytelling is voor ons de reden waarom we steeds voor haar kiezen om onze reizen vast te leggen in een prachtige fotoreportage.

Noorwegen_BA-42.jpg

Soetcase

In juni 2023 nodigden we Soetkin uit voor een weekendje weg met ons Hotel op Wielen. Er ontstond meteen een sterke vriendschappelijke klik, en al snel zaten we samen om onze allereerste samenwerking te bespreken. Zo zag "Vanlife IJsland" het levenslicht.

Onze reizen samen met Soetkin: 
29 juli-11 augustus 2024: Vanlife IJsland (met hotel op wielen)
14-24 augustus 2024: Vanlife IJsland (met eigen camper)

IMG_1033.jpg

Op wandel Academy

Op Wandel Academy is een warme en toegankelijke omgeving waar beginnende hikers terecht kunnen met al hun vragen. De Op Wandel Academy is het zielen project van Dorien Draps, zij starten een platform Start-to-Hike waar beginnende hikers terecht kunnen met al hun vragen en bezorgdheid. De cursus Start-to-Hike is een complete online wandelcursus en het ideale startpunt voor voorbereid, veilig, zelfzeker en zelfstandig op avontuur te gaan in The Great Outdoors

Boek je een reis bij Off the Beaten Path krijg automatisch een korting van 5% op de Op Wandel Academy

LEYLXf2TCKHRWSHYpSLC_Patch_Academy_logo.png

Videograaf Quentin Dekeukelaere

Quentin is onze vaste videograaf. Hij weet als geen andere een reis van ons om te zetten in fantastische beelden, die de sfeer van onze reizen perfect weergeven. 

_DSC2805.jpg

Wil jij ook partner worden?

Heeft jou bedrijf ook een passie voor het buitengewone? Ben jij ook van mening dat de mooiste reizen beginnen waar de platgetreden paden eindigen? Of heb jij een zot idee dat je samen met ons wil uitwerken? 

DSC00586.jpg
bottom of page