top of page

VANLIFE festival

Ontwerp zonder titel (4).png

Micro-festival voor DIY vanlifers en inspiratiezoekers

24-26 mei 2024
La Divine Providence, Wodecq
Ontwerp zonder titel (4).png

Het Vanlife Festival  is dé ontmoetingsplaats voor gepassioneerde eigenaars van zelfomgebouwde campers en busjes. Alsook de place-to-be voor inspiratiezoekers die dromen van een eigen busje. 

Inspiratie voor jouw eigen ombouw: Ontdek de nieuwste trends en innovaties in zelfombouw. Laat je inspireren door andere vanlifers die hun voertuigen ombouwden, variërend van de charmante VW tot indrukwekkende 12m lange schoolbus.  Verder zijn er verschillende sprekers die hun ervaringen komen delen, alsook workshops over vanbuilding. ​​

 Deel je trots met de wereld: Jouw busje heeft liefde en toewijding gekost. Dit is de ideale gelegenheid om je meesterwerk te tonen aan een enthousiast publiek en te genieten van de bewondering van gelijkgestemden.

Levensverhalen op wielen: Ontmoet gelijkgestemde die hun vanlife-ervaringen, zowel hoogte- als dieptepunten, delen. Een uitgelezen kans om kennis te vergaren en waardevolle connecties te maken.

Diversiteit in Voertuigen: Van vintage bestelwagens tot moderne campers en alles daartussenin. Het Vanlife Festival biedt voor elk wat wils.

 

Ben jij klaar om deel uit te maken van dit epische Vanlife gathering? Kom langs, deel je passie, maak nieuwe vrienden en beleef een onvergetelijk weekend vol inspiratie en gezelligheid!

wAT

Waar

Het Vanlife festival vindt plaats op het prachtige kloosterdomein 'La Divine Providence'. Dit kloosterdomein is een echte natuurcamping. Ons micro-festival is voor echte natuurliefhebbers, verwacht geen luide muziek wel het geknisper van een kampvuur, akoestische concertjes en warme gesprekken. 

Voor wie

Het Vanlife Festival  is dé ontmoetingsplaats voor gepassioneerde eigenaars van zelfomgebouwde campers en busjes. Alsook de place-to-be voor inspiratiezoekers die dromen van een eigen busje.

Het evenement biedt een unieke kans om in contact te komen met anderen die jouw passie voor avontuur, minimalisme en duurzaam leven delen. Je krijgt de kans om van anderen te leren, jouw ervaringen te delen en nieuwe vrienden te maken. 

Verder vragen we iedereen om de prachtige natuur van dit domein te respecteren, alsook de lokale bewoners.