top of page

Off the Beaten Path

Hi, wij zijn Lore en Jonas bergliefhebbers en enthousiaste nomaden. Samen met onze actieve bordercollie Kyra ontdekken wij al enkele jaren al de uithoeken van Europa in onze omgebouwde VW bus. Wij genieten enorm van het leven onderweg. Traag en in het nu. 

 

Tijdens al onze reizen groeide het idee van Off The Beaten Path. We wilden iets creëren om onze levensstijl te delen. In oktober 2022 kochten we een 12m lange bus die we ombouwden tot een hotel op wielen voor 9 personen. Onze bus zal echter niet enkel een hotel op wielen zijn, maar ook een thuis voor ons en voor al de toekomstige reizigers. Met Off the Beaten Path willen we reiservaringen delen waarbij verbinding met de natuur centraal staat.  Met ons meereizen, ons reisadvies op maat of onze reisverhalen op onze blog inspireren jou je beste leven te leiden. 

De focus van Off The Beaten Path ligt op langzaam reizen. We verkennen een klein gebied zo intens mogelijk. We doen dit op een verke di een actieve manier: hiken, packraften, klimmen, kajakken, paragliden,... Je slaapt in een luxueuze omgebouwde schoolbus midden in de natuur. Na een actieve dag wacht een donzig alkoof op jou of we klappen de ruime daktent voor je open. De bus is uitgerust om iedereen te voorzien van zijn basiscomfort: douche, toilet, keuken, frigo met frisse drankjes, elektrische plugs,...

Meer over de bus

Volg ons op instagram

Opzoek naar reisinspiratie

Onze reizen


Hey, Ik ben Jonas!

Ik ben al jaren een gepassioneerde bergsporter van klimmen, alpinisme, paragliden tot meerdaagse trektochten. In 2020 besliste hij mijn leven een volledig andere wending te geven en koos ik voor een nomadisch bestaan. Dagelijks nieuwe plekken ontdekken, nieuwe avonturen beleven en buiten zijn, zijn voor mij een verademing.  Met Off The Beaten Path wil ik mijn liefde voor het buitenleven en de bergen met jullie delen. Samen wil ik op een veilige manier grenzen verleggen en een onvergetelijke tijd beleven op unieke plaatsen in afgelegen gebieden. Om jullie de nodige veiligheid te bieden sta ik erop mij steeds bij te scholen. Ik volgde al een hele reeks opleidingen bij de klim en bergsportfederatie en ben een gediplomeerde Wilderness First Responder.

Noorwegen_BA-221.jpg
Noorwegen_BA-38.jpg

Hi! Ik ben lore

The great outdoors is altijd mijn happy plek geweest. In de natuur voel ik mij 100% mezelf. Nadat ik ben afgestudeerd als geograaf, waagde ik een sprong in het onbekende en verhuisde naar het magische IJsland. Daar  werkte enkele jaren als gletsjergids. Het begeleiden van tochten in IJsland is voor mij het startpunt geweest voor ons reisconcept Off the Beaten Path. Met Off the Beaten Path wil ik onze manier van reizen met jullie delen.

 

 

Opleidingen

Wilderness First Responder

AIMG Hard Ice 2 Guide

Master in de Geografie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

bottom of page