top of page
316988240_513948547423494_3230164482969206184_n.jpg

Norway: Fjords, glaciers and mountains

Jotunheimen national park, Jostdalsbreen national park, Naeroyfjord and Bergen

Ontdek IJsland tijdens deze spectaculaire 8-daagse roadtrip MET hotel op wielen. Bewonder vanuit ons hotel op wielen al de kleuren van Ijsland rode vulkanen, zwarte woestijnen, groene kloven, blauwe gletsjers, paarse bloemen, ... Hoogtepunten zijn de zwarte stranden rond VIK, een gletsjerwandeling op de grootste gletsjer van Europa, wandelen in de groene kloven van Thakgil en de velle indrukwekkende watervallen. 

Gedurende 8 dagen verkennen we het beste dat IJsland te bieden heeft en dat allemaal inclusief de magie van een uniek hotel op vier wielen. 

Landen (1).png
15.png
1850 €
10
to dawn

14-21 augustus 2024 (Laatste 2 plekjes)

Weekly schedule

“Visiting Iceland is like stepping into a real-life fairy tale.”

Practical

Travel period

In the summer of 2023, the journey along the highest peaks of fjord Norway will be available twice. This 10 day road trip will take place between27/07/2023-06/08/2023 and between 11/08/2023-20/08/2023.

The journey is 10 days and 9 nights.

Including

 • Accommodation: You sleep in a comfortable bunk bed on the bus or on our roof in a roof tent. Each bed can be closed with a curtain so that you have sufficient privacy.

 • Campsites

 • Transport: all on-site transport from day 1 to day 10

 • Costs of toll roads and ferries

 • Food: Breakfast, packed lunch and dinner.

 • Professional handlers: Lore, Jonas and Kyra (Dog)

 • Activities: 

  • Glacier tour on the Nigardbreen glacier​

  • Hike to Molden

  • Hike to Bovertun

  • Hike to Besseggen

 • Cuddles with the sweetest dog in the world Kyra.

 • Tea, coffee and water

 • Bedding en towel

 • A unique experience you will never forget.

 

Pick up & drop off

The pick up and drop off location is Bergen Airport. 
There is a daily direct flight to Mons from Brussels Zaventem and Schiphol Amsterdam. 

Not included

 • Transport to the pick-up and drop-off location

 • Cancellation insurance

 • Travel insurance

 • Soft drinks and alcoholic drinks

 • Personal edition

Optional

 • Hike to Norway's highest peak50€ p.p

 

For whom

Anyone between the ages of 18 and 65 who would like to discover Norway in an active way

Physical

This is an active tour in which walking and exercise are central. Some of the hikes we offer are physically demanding (more than 1000m ascent). If you want to fully enjoy all the activities, a good basic condition is recommended.

Prefer something less physical? No problem! We have made sure that easier walks are possible in the area where we stay.  

Hotel op Wielen

DSC00365
DSC00421
DSC00321
DSC00294
DSC00293
DSC00287
DSC00272
DSC00253

Zuid-IJSland
Duo deal

Zuid-IJSland
First two deal

2050 € p.p incl BTW

vanaf 350€ p.p per maand

Enkel te boeken indien je als duo komt. Je slaapt standaard samen op het dak van de bus in een daktent. 

Snel zijn, want er is maar 1 duo deal beschikbaar! 

Indien gewenst kan je kiezen voor een afbetaling van 6 maand.  

2150 € p.p incl BTW

vanaf 370€ p.p per maand

Ben je bij de eerste twee die boekt krijg je een korting van 100€ op de totaalprijs.

Snel zijn want zodra we twee boekingen binnen hebben betaal je de standaard prijs.

Indien gewenst kan je kiezen voor een afbetaling van 6 maand.

Prijzen

Zuid-IJSland
Standaard prijs

2250 € p.p incl BTW

vanaf 385€ p.p per maand​

Indien gewenst kan je kiezen voor een afbetaling van 6 maand.  

Noorwegen_BA-201.jpg

Dit schreven Off the beaten path reizigers over ons

Vio, 58 jaar

"Werkelijk uniek concept waarbij je mee reist met een super grote gezellige camper met grote ramen en perfect uitzicht. 200% reizen zonder zorgen. Alles is voor jou geregeld. Lekkere verse maaltijden, heerlijk bed met fris beddengoed, warme douche en super clean toilet, gidsen voor de begeleiding van de pittige staptochten, fietsen voor verfrissende dagtochten, topchauffeur die alle smalle banen, tunneldoorgangen en kronkelende off road paadjes in alle rust neemt. Deze mooie bus is perfect om lange tijd zelfstandig en vrij te kunnen kamperen op de meest unieke plekken. Voor mij was dit een super fijne ervaring waarbij ik als sportieve 55+er mijn eigen grenzen nog eens kon verleggen. Maar tegelijkertijd ' s avonds kon neerstrijken in een warme bus, aanschuiven aan een lekker buffet, chillen rond de BBQ, een gezelschapsspel spelen,... 

FAQS

Is reizen met een hotel op wielen iets voor mij? 

Reizen met ons hotel op wielen is een fantastische manier om Ijsland te ontdekken. Vooral als je van vrijheid, flexibiliteit en avontuur houdt, maar toch graag over het nodige comfort beschikt. Ons hotel op wielen is namelijk volledig voorzien om jou te voorzien van alle comfort: douche, toilet, comfortabel bed met privacy,... Verder slapen we steeds in het midden van de natuur en verandert het zicht vanuit je bed elke dag! 

Ik ben een introvert is zo'n groepsreis iets voor mij?

So are we! Reizen in een groep kan een uitdaging zijn voor introverte mensen, omdat het vaak betekent dat je veel tijd doorbrengt in de nabijheid van anderen. Dit betekent echter niet dat deze reis niet geschikt is voor introverte reizigers. We reizen in een kleine groep, waardoor je je snel met iedereen verbonden voelt. We hechten veel belang aan me-time, we creëren voldoende plek en ruimte zodat iedereen zich kan terugtrekken om op te laden. Verder trekken we steeds reizigers aan met vergelijkbare interesses en creëert de Ijslandse natuur enorm veel ruimte om te ontprikkelen. Onze reizen zijn de perfecte plek om je comfortzone uit te breiden, nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle ervaringen op te doen. 

Kan mijn hond mee? 

Het is heel erg moeilijk om met een hond uit het Europese vasteland in Ijsland te reizen. Een hond moet namelijk voor 2 weken in quarantaine bij aankomst in Ijsland, kosten kunnen oplopen tot 4000 euro. Wij laten Kyra ook thuis. 

Hoe is het weer in Ijsland? 

Het weer in de zomer in IJsland is over het algemeen milder dan in de winter, maar het kan nog steeds behoorlijk variabel en onvoorspelbaar zijn. Het IJslandse klimaat wordt beïnvloed door zijn noordelijke ligging en de aanwezigheid van de Atlantische Oceaan. Verwacht lange dagen, wisselvallig weer, regen, wind en zon. Kortom, de zomer is een geweldige tijd om IJsland te bezoeken vanwege de langere dagen en het mildere weer, maar het is belangrijk om voorbereid te zijn op snel veranderende weer omstandigheden.

Hoe fysiek uitdagend is dit avontuur?

Voor dit avontuur moet je in een goede gezondheid verkeren. Verder moet je in staat zijn om zonder probleem 20 kilometer te wandelen.

Hoe groot is de groep? 

In onze bus is er plaats voor 9 passagiers. We nemen dus max. 7 gasten mee. De kleine groep zorgt direct voor een gezellige sfeer en een groepsgevoel. 

Wat moet ik meenemen?

Bij het boeken van deze trip krijg je van ons een roadboek toegestuurd met een uitgebreide paklijst. Materiaal die je zeker moet voorzien voor een reis door Ijsland  zijn wandelschoenen (type B!), regenjas en warme lagen. 

DSC09435.jpg

Aftermovie zomer 2023 

In de zomer van 2023 gingen we Off the Beaten Path met ons Hotel op wielen in Noorwegen. Dit is hoe een reis met Off the Beaten Path eruitziet!

bottom of page