top of page

ReisAdvies

Reizen brengt ontspanning, schept ruimte en brengt verwondering. Voor velen is reizen de ideale manier van opladen. Reizen kan echter ook stresserend zijn. Er zijn namelijk een miljoen verschillende manieren om te reizen. Waar gaat de reis naartoe? Voor welke reisroute kies ik? Welk budget heb ik nodig?

 

Wij nemen graag een beetje van jou plan stress weg. Wil je graag een reis plannen naar Ijsland of Noorwegen, maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag verder! 

Waarom kiezen voor ons reisadvies?

Lore is een echte Ijslandspecialist. Ze woonde en werkte al meerdere seizoenen in Ijsland als gids voor verschillende Ijslandse en Belgische reisorganisaties. Ze weet als gids wat de ideale manier is om door Ijsland te reizen. Ze heeft een totaaloverzicht van de mogelijkheden en weet hoe je het maximale uit je reis moet halen. Ze kent de lokale gewoontes en kent heel veel Off the Beaten Path plekjes.

Zowel Jonas als Lore reisden al meerdere keren naar Noorwegen in de winter en zomer. Afgelopen zomer verbleven we 3 maanden in Noorwegen. Jonas gidste er meerdere groepen over het Hardangerviddaplateau. We zijn dus ondertussen ervaren Noorwegen reizigers en kennen lokale tips en routes.

20210816_105929.jpg

Reisadvies op maat

Ijsland

Geen tijd om je reis naar Ijsland te plannen? Geen zin in al het opzoekwerk? Of ben je gewoon overweldigd over alle mogelijke opties en weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we helpen je graag verder!

Noorwegen_BA-376.jpg

Online infosessies 

Op regelmatige basis organiseren we online  infosessies. Tijdens de infosessie nemen we je mee langs de natuur van Ijsland en Noorwegen of vertellen we je meer hoe je een roadtrip met camper door Noorwegen organiseert. 

Wat we doen

  • Reisadvies geven over Ijsland en Noorwegen. Dit kan op maat of via het volgen van een groepswebinar. 

  • Je een totaaloverzicht geven van de mogelijkheden tijdens een reis door Noorwegen en Ijsland. 

  • Je de beste Off the Beaten Path tips geven over de bestemming. 

  • Reisadvies op basis van je budget en tijd. 

  • Je reis volledig samenstellen.

Wat we  niet doen

  • Reisadvies over andere reisbestemmingen dan Ijsland en Noorwegen. We geven enkel advies over de landen dat we door en door kennen.

  • Boekingen. We laten jou al de boekingen zelf beheren zodat je volledige controle hebt over je reis. Je bespaart hier een hoop geld mee uit!

  • Reisverzekeringen

Noorwegen_BA-38.jpg

Hi! Ik ben lore

The great outdoors is altijd mijn happy plek geweest, in de natuur voel ik mij 100% mezelf. Nadat ik ben afgestudeerd als geograaf, waagde ik een sprong in het onbekende en verhuisde naar het magische IJsland waar ik begon te werken als gletsjergids. Het begeleiden van tochten in IJsland is voor mij het startpunt geweest voor Off the Beaten Path. Met Off the Beaten Path wil ik onze manier van reizen reizen met jullie delen.

 

 

Opleidingen

Wilderness First Responder

AIMG Hard Ice 2 Guide

International Mountain Leader aspirant

Master in de Geografie


Hey, Ik ben Jonas!

Ik ben al jaren een gepassioneerde bergsporter van klimmen, alpinisme, paragliden tot meerdaagse trektochten. In 2020 besliste hij mijn leven een volledig andere wending te geven en koos ik voor een nomadisch bestaan. Dagelijks nieuwe plekken ontdekken, nieuwe avonturen beleven en buiten zijn, zijn voor mij echt een verademing geweest. Wat ik de afgelopen jaren ervaren heb, wil ik graag met andere mensen delen. Met Off The Beaten Path wil ik mijn liefde voor het buitenleven en de bergen met jullie delen. Samen wil ik op een veilige manier grenzen verleggen en een onvergetelijke tijd beleven op unieke plaatsen in afgelegen gebieden. Om jullie de nodige veiligheid te bieden sta ik erop mij steeds bij te scholen. Ik volgde al een hele reeks opleidingen bij de klim en bergsportfederatie en ben een gediplomeerde Wilderness First Responder.

Noorwegen_BA-221.jpg
bottom of page