top of page
DSC00535.jpg

outdoor world cooking weekend

Ontwerp zonder titel (4).png

Elezelles, Belguim

Ontwerp zonder titel (3).png
Ontwerp zonder titel (6).png

SOLD OUT

3
dagen
29 september- 1 oktober 2023
SOLD OUT
 • Instagram
 • Facebook Basic Black
We introduceren graag het eerste outdoor world cooking weekend in ons hotel op wielen. Een unieke ervaring waarbij gasten kunnen genieten van heerlijk eten, de natuurlijke omgeving en het gemak van een mobiel hotel. Dit evenement duurt 3 dagen en combineert de geneugten van buiten koken, wandelen en het comfort van een hotel dat in het midden van de natuur staat.

Locatie en accommodatie:
​Het evenement vindt plaats op een prachtige buiten locati
e in Elezelles. Gasten worden ondergebracht in ons speciaal ontworpen mobiel hotel. Ons hotels is uitgerust met alle benodigde faciliteiten, zoals comfortabele bedden, badkamer, keuken en een eetgedeelte.


Outdoor cooking-ervaring:
Het belangrijkste hoogtepunt van het evenement is de outdoor world cooking-ervaring. We leren heerlijke wereldgerechten bereiden met behulp van barbecues en kampvuren. 
Denk aan Indisch, Libanees, Aziatisch en Afrikaans. 

Activiteiten en entertainment:
Naast het koken zijn er tal van andere activiteiten en entertainmentopties beschikbaar. Gasten kunnen genieten van wandelingen in de natuur, fietstocht, vogels kijken of gewoon ontspannen in de prachtige omgeving van het evenement. 's Avonds steken we een kampvuur aan zodat we kunnen samenkomen, verhalen kunnen delen en genieten.​

Ontspanning en comfort:
Hoewel het evenement draait om buiten koken en avontuur, wordt er ook gezorgd voor ontspanning en comfort. Gasten kunnen genieten van de faciliteiten van het mobiele hotel, zoals comfortabele bedden,  badkamer en een standaard keuken en gemeenschappelijke ruimtes om te socializen.

 

Het kamp

offthebeathenpath_april23_04.jpg

Hotel op wielen

Je slaapt in ons hotel op wielen die ingericht is voor 7 gasten. Ons hotel beschikt over al het nodige comfort: toilet, douche, keuken, elektriciteit, privé alkoof, ... Ons hotel op wielen is een voormalige Franse schoolbus uit 2007 omgebouwd tot een luxueus rijdend hotel. 

IMG_1607.jpg

Locatie

Als je op zoek bent naar een alternatief voor een camping, zoek dan niet verder! Kamperen krijgt een geheel nieuwe betekenis op de kloostercamping La Divine Providence in België.

Met de sleutelwoorden ervaring, bewegen, bewonderen en bijtanken, wordt je verblijf in het prachtige en uitgestrekte domein een bruisende mix van natuur, ontspanning, rust en authenticiteit.

IMG_1561.jpg

Omgeving

Elezelles is een charmant dorpje gelegen in de prachtige regio Wallonië in België. Het staat bekend om zijn rustige sfeer, pittoreske landschappen en rijke geschiedenis. Een bezoek aan Elezelles is als een stap terug in de tijd, waar je kunt genieten van de rust en authenticiteit van het platteland.

Praktisch

9- 11 Juni

periode

Vrijdagavond 16 uur tot zondagavond 16 uur.

Prijs

De prijs voor deze reis bedraagt 350€ incl. BTW per persoon.

Inbegrepen

 • Accommodatie: Je slaapt in een comfortabel bed in de bus of op ons dak in een daktent. Elk bed in de bus kan afgesloten worden met een gordijn zodat je voldoende privacy hebt. Onze daktent is geschikt voor 2 personen. De daktent kan voor één persoon geboekt worden aan een meerprijs (extra: 100€). Indien je de daktent voor 2 personen boekt krijg je een extra korting van 200€. 

 • Camping

 • Eten: Ontbijt, Lunchpakket en dinner.

 • Professionele begeleiders: Lore, Jonas en Kyra (Hond)

 • Activiteiten: 

  • Kookworkshop Libanees koken

  • Kookworksop Indisch koken

    

 • Knuffels met de liefste hond van de wereld Kyra

 • Thee, koffie en water

 • Beddengoed

 • Een unieke ervaring die je nooit zal vergeten.

Niet Inbegrepen

 • Transport naar Elezelle

 • Annuleringsverzekering

 • Reisverzekering

 • Frisdrank en alcoholische dranken

Optioneel

 • Privé accommodatie, op de camping staat een prachtige Pippowagen voor 2 personen die je kan afhuren (Extra: 100€)

Voor wie

Iedereen

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om mijn hond mee te nemen? Goed opgevoede honden zijn welkom. Houd er rekening mee dat jouw hond niet de enige zal zijn en dat hij/zij niet in de bus kan slapen. Je zult een tent of auto moeten regelen waar je hond kan slapen. Het is belangrijk dat jouw hond de ervaring van andere deelnemers niet verstoort.

Kan ik alleen deelnemen? Zeker! De meeste deelnemers schrijven zich alleen in. Het is juist de bedoeling om andere mensen te leren kennen. 

 

Slaapnestjes

Hotel op Wielen

bottom of page